"De toekomst van Parkstad is geopend"

IBA manifestatie en presentatie Open Oproep. Parkstad, 27 & 28 juni

Beste,

Parkstad werkt aan haar toekomst op een unieke manier: door het organiseren van een Internationale Bau Ausstellung. Met deze IBA wil Parkstad een impuls geven aan economie, ruimte én samenleving. Tot 2020 functioneert IBA Parkstad als laboratorium en is het een motor voor vernieuwende ideeën en toonaangevende projecten. De IBA is daarbij een kwaliteitsmachine die voor het allerbeste staat. De allerbeste projecten worden in 2020 tijdens de slotmanifestatie tentoongesteld.

De Open Oproep is de sleutel van IBA Parkstad. In de Open Oproep die 27 juni start, zoekt IBA Parkstad actieve mensen met buitengewone projectideeën.

Paul Depla, burgemeester van Heerlen Paul Depla

Kom op 27 en 28 juni naar de IBA manifestatie. Ontdek Parkstad en haar mogelijkheden, dromen en ambities. Laat u inspireren door bijzondere plekken en laat u informeren over de Open Oproep.

Zet u met uw kleine of grote maar spraakmakende project Parkstad op de kaart?

De toekomst van Parkstad is geopend, wij zien uit naar uw projectvoorstellen.

Namens IBA Parkstad,
Paul Depla, Voorzitter AvA IBA Parkstad

Deelnemen

Start Open Oproep

De kern van de IBA bestaat uit een reeks spraakmakende en hoogwaardige projecten die Parkstad transformeren en vernieuwen. Kenmerkend voor IBA Parkstad is open innovatie. Dit krijgt vorm in de Open Oproep. Iedereen die wil helpen de toekomst van Parkstad vorm te geven, roepen we op om projectvoorstellen in te dienen!

Start Open Oproep

Manifestatie: Beleef IBA Parkstad

Op 27 juni gaat de IBA Open Oproep officieel van start. De avond wordt ingeleid door een bestuurlijke delegatie en internationale gastsprekers die de werking van een IBA toelichten.

Zaterdag 28 juni wordt aangevangen met een mini symposium met sprekers uit binnen- en buitenland. Daarna verkent u met de bus bijzondere locaties in de regio. Tijdens de tour zullen de drie IBA thema’s aan bod komen, nl. FlexibeleStad, EnergieStad en RecycleStad. Daarnaast zullen diverse opgaven in de regio aan u worden getoond. Alle deelnemers komen aan het eind van de middag samen bij slot Schaesberg, waar een hapje en een drankje klaar staan.

Vrijdag 27 juni

Zaterdag 28 juni